reiki tanfolyam

Spirituális tanfolyam az elakadások kezeléséhez

Időnként mindenkinél eljön az a pont, hogy úgy érzi, menthetetlenül a mélypontra került. Legszívesebben elmenekülnénk a kialakult helyzetből olyan messzire, ahonnan már vissza se látunk, mégsem bírunk kilépni belőle. Elakadtunk, melynek oka leginkább a múltbeli történésekben, átélésekben keresendők.

Aki ilyenkor kívülről, másoktól várja a megoldás kulcsát, az nagy valószínűséggel csalódni fog. Ami látszólag mentsvárnak tűnik, az nem jelent végleges menedéket. Az igazi megoldás csakis belülről fakad. Segítség mégis van.

A spirituális úton való elindulás igaz nem azonnali megoldást kínál, de a belső boldogságot hozhatja el. Ehhez viszont fel kell vérteznünk magunkat rengeteg türelemmel és elfogadásra való képességgel. Mélyebben kell átlátni az élethelyzetet, amiben vagyunk és meg kell tanulnunk alkalmazni azokat a technikákat, ami előbb vagy utóbb a változás útjára terel. A spirituális önképzés a spirituális tanfolyam keretein belül valósul meg az útkeresőknek.

Az önmagunkkal való munka első lépcsőfoka a spirituális tanfolyam

Saját helyzetünkre más szemüveggel is tekinthetünk egy segítő közreműködésével. A „más nézőpont” lesz a kulcsa annak, hogy elindulj a változás útján. Bár a spirituális képzésre való jelentkezés már az út első mérföldköve, helytelen lenne tőle azonnali, kész megoldást várni. Egy elakadt élethelyzetre vagy fizikai betegségre nem lehet gyógyír egyetlen hétvége. Jelenthet felismerést, támogatást, segítséget, ami nagyon jó löket, de csak a kezdet. Nagyon is szükség van önmagunkra, ha a belső átalakulás, a lelki blokk kidolgozása a célunk.

Milyen spirituális tanfolyam lesz megfelelő?

Csakis olyan módszer segíthet az elakadások kezelésében, amit hitrendszerünk befogad, hiszen bíznunk kell benne és meg kell éreznünk a használatához szükséges erőt, csak így tudjuk átültetni azt a mindennapokba. Az ezoterikus tanfolyamokra sokszor különleges marketing ígéretekkel csábítanak. A sok lépcsős, költséges programok következménye leginkább a pénztárcánk kiürülése, de sok esetben sajnos ehhez társulnak a spirituális buktatók, veszélyek, melyeket inkább kerülnünk kell, nem megtapasztalnunk.

A reiki egy olyan eszköze az önmunkának, amiben nem fogsz csalódni

Mit várhatunk a reikitől? Egyet biztosan nem, hogy önmagában kiránt az élet mély gödréből. Csupán a testi-lelki egészséget és harmóniát, ami nem kevés.

Segíthet, ha

  • valamilyen könnyebb fizikai / pszichés problémát kell leküzdened,
  • minőségi változást szeretnél az életedben és ezért tanulni is hajlandó vagy,
  • másokon is szívesen segítenél,
  • más módszerek mellé alkalmaznád a reikit.

Számíthatsz rá, hogy spirituális fejlődésben lesz részed a Jikidenreiki által. A különböző betegségekben hamar megtapasztalhatod a javulást. Új szemléletmódot kapsz és eszköz lesz a kezedben a gyógyuláshoz, stresszoldáshoz, ezáltal a belső harmónia kialakításához.