bútorszövet ötletek

10 otthoni bútorszövet felhasználási ötlet

A bútorszövet sokkal többre képes, mint a hagyományos projektek. Itt néhány megszokott és szokatlan kárpitos projektet fogunk kezelni, amelyekkel új külsővel és színekkel dobhatja fel otthonát.

Tippünk: Mindenféle bútorszövet és egyéb lakástextília nagy választékban található az ezusfotel.hu weboldalon. Itt komplett kárpitozási munkákat is megrendelhet, ha nem kívánja maga elvégezni a munkát.

1. Székülések
Egy otthoni kárpitozási projekt, amellyel sokan elkezdhetik a székeket. Ők az otthon egyik alapkövei, amelyek valószínűleg jól jönne egy új kárpitszövet, hogy új életet adjanak neki.

Szeretné, ha a székszövet minden egyes mosáshoz levehető lenne? Ha inspirációra szomjazik a felhasználható szövetek típusaihoz, miért nem nézi meg a Miért érdemes délnyugati szöveteket használni a díszbútorokhoz.

2. Számítógépes székek
Egy másik fajta szék, amelyre ráférne egy kis szeretet, az irodai vagy számítógépes székek. Ezeket egy kicsit trükkösebb kivitelezni, mint a hagyományos székeket, ezért érdemes szakértői segítséget kérni.

3. Székek
Egy másik egyszerű projekt egy bárszék – az ilyen típusú üléseknél kis változtatásokkal nagy hatást érhet el. Adjon hozzá elegáns székpárnákat fonott, beton vagy más olyan felületekre, amelyeknek rögtönzött változásra van szükségük a design és a kényelem terén.

4. Lábzsámolyok vagy ottománok
A nappali nagyszerű kiegészítője a hátradőléshez és a pihenéshez a lábzsámolyok. Szórakoztató ötlet, amit kipróbálhatsz, ha egy dohányzóasztalból habszivacs és szövet segítségével ottománt készítesz az asztal tetejére kárpitozva.

5. Fejtámla
Egy hagyományosabb kárpitozási projekt a hálószobába szánt fejtámlák. Az itt jól működő szövetek a könnyű és szellős fajták, amelyek lehetővé teszik a légáteresztést: gondoljon a vászonra vagy a pamutra.

6. Háziállat-kényelem
Nos, egy szórakoztató projekt, amelybe belevághat, az néhány ágy vagy párna kárpitozása vagy varrása a háziállatok számára.

A szőrmókjaidnak olyan anyagot szerezni, amely kényelmes számukra, lehet, hogy egy próbálgatás és hiba folyamata, de ha már tudod, hogy milyen fajtát szeretnek, akkor menj rá, de egy jó ökölszabály egyébként az, hogy olyan anyagot válassz, amelyet szeretsz, hogy saját felhasználásra is legyen, ha a háziállataidat nem érdekli az alkotásod.

7. Kabátok vagy takarók
A kárpitos szövetek rendhagyó felhasználása lehet a kabátok, takarók vagy poncsók. Egy jó kiindulási lehetőség, amit ajánlunk, hogy délnyugati mintákat vegyen figyelembe, hogy elérje az arizonai érzést és megjelenést.

8. Táskák
A táskák nagyon rugalmasak lehetnek, ha arról van szó, hogy milyen szöveteket használhatnak, a bőrtől a vászonig és még sok másig. Ha hagyod, hogy a kreativitásod igazán megcsillogtassa, szinte bármilyen anyag működhet ebben a forgatókönyvben – itt tényleg a képzelet szab határt. Kezdetnek a guatemalai szövetek élénk és merész színeit ajánljuk.

9. Lámpabúra
Egy lámpaernyő felújítása másfajta folyamat, mint a kárpitozás, de abban is igazán hasonló, hogy hasonló szöveteket használnak. És akár visszaszerelésről, akár kárpitozásról van szó, a pamutszövetekkel nem lehet hibázni.

10. Párnák
Az a fajta szövet, amely jól megy a dobópárnákhoz vagy bármelyik párnához, az a tartósabb fajták lennének, amelyek ellenállnak a folyamatosabb használatnak, de még mindig kényelmesek. És itt a színes választások, mint például a guatemalai minták felélénkíthetnek egy olyan teret, mint a nappali.